آندوسونوگرافی

آندوسونوگرافی

“آندوسونوگرافی”
آندوسونوگرافی یک روش اختصاصی به منظور بررسی پوشش و دیواره دستگاه گوارش فوقانی و تحتانی می باشد. به کمک این روش همچنین می توان تصاویر خوبی از اندام هایی که در کنار مجرای گوارش قرار گرفته اند مانند مجرای صفراوی، پانکراس و گره های لنفاوی به دست آورد.

“چگونگی انجام آندوسونوگرافی”
یک لوله باریک قابل انعطاف (اندوسکوپ) که در سر خود دارای پروب اولتراسوند می باشد از طریق دهان وارد معده و دوازدهه می شود (در اندوسونوگرافی رکتال، اندوسکوپ از طریق مقعد وارد روده می شود).
اندوسکوپ همچنین دارای یک دوربین کوچک و لامپ در انتهای خود می باشد که به پزشک امکان مشاهده درون مجرای گوارش بر روی صفحه نمایش را می دهد.
اندوسونوگرافی امکان نمونه گیری از بافت و یا خارج کردن مایع از درون یا خارج مجرای گوارش را جهت ارزیابی بیشتر، فراهم می کند.

“چه مدت دربخش اسکوپی می مانید؟”
این بستگی به مدت زمان لازم برای جراحی و مدت زمانی که طول می کشد تا شما هوشیار شوید دارد. البته تعداد بیماران پذیرش شده در آن روز نیز اثر گذار است. شما حدود هشت ساعت زمان را در نظر بگیرید و وقت خود و همراهتان را تنظیم کنید تا دچار مشکل نشوید.

“پس از رفتن به منزل

ما انتظار نداریم که شما مشکل خاصی داشته باشید ولی در صورت ناراحتی خصوصا احساس درد شدید در شکم و قفسه سینه، استفراغ خون، دفع مدفوع تیره و سیاه رنگ، تب کردن و یا سختی در نفس کشیدن حتما با مطب تماس بگیرین”

با پزشکان ما آشنا شوید